Kan jeg ændre stigningen, størrelsen og bladene på en Flexfold propel?

Hvordan du ændrer stigning, størrelse og bladene på en Flexofold Propel efter installation af ny motor

Kan jeg skifte bladene på en Flexofold Propel (f.eks. efter installation af en ny motor)?

Ja. Nye blade kan købes separat og er lette at montere på den eksisterende nav (det eksisterende nav skal have støddæmpere – send os gerne et foto, hvis der er tvivl).

Kan jeg ændre stigning og størrelse på en Flexofold Propel?

Ja! Stigningen kan ændres ved at montere nye blade med en anden størrelse/stigning i det eksisterende nav, medmindre du har en meget gammel propel.